Wat heeft een klein meisje, dat steeds slechter gaat zien te maken met een CEO die gechanteerd wordt?


Elsie is zeven jaar en hoogbegaafd. Door haar gedrag komt ze soms in moeilijkheden, maar dat is niet haar grootste probleem. Elsie ontdekt namelijk dat ze steeds slechter gaat zien.

Jesse overweegt zijn winstgevende bedrijf te gaan verkopen. Onverwacht dringt een anonieme brievenschrijver zijn bedrijf en zijn leven binnen, die zijn gezin bedreigt en hem dwingt bepaalde keuzes te maken.

Een roman vol spanning en humor, ontroerende momenten en een bijzonder inzicht in de wereld van mensen met een visuele beperking.

Het verhaal van Elsie is heel mooi en natuurlijk geschreven. Dit zou zomaar in de praktijk ook op deze manier kunnen gaan.

– Hanneke Kemp, ambulant onderwijskundig begeleider, Bartiméus

 

Elsie heb je prima neergezet. Ze is geloofwaardig. Heel leuk om te zien hoe je de eigenschappen van hoogbegaafde kinderen neerzet. Passend. Goed gedaan.

– Trudy Nwanne, hoogbegaafdheidscoördinator

Hoogslim en Bartiméus

In februari is Hoogslim aangeboden bij Bartiméus in Zeist. Op de website van Bartiméus in Zeist staat bij de nieuwsberichten hierover een mooi artikel.

Zie de website van Bartiméus.

Andere boeken bij ZijnBoek

Bij ZijnBoek Uitgeverij zijn zowel non-fictie als realistische romans te vinden. Stuk voor stuk dagen ze de lezer uit om na te denken over een boeiend thema.

Ga naar de webshop van ZijnBoek Uitgeverij.

Omgebeurd

Onder het fundament van een warm huwelijk lopen donkere tunnels van een wreed familiedrama.

Een verhaal over trauma en misbruik, luchtig afgewisseld met spanning en humor.

Bekijk in de webshop

Stel gerust een vraag

13 + 1 =